fbpx

Boost uw website views website retentie google seo omzet winst emaillijst

door middel van een google maps tour

Bied bezoekers op google maps een virtuele ervaring aan. Laat ze een kijkje nemen naar het prachtige interieur en verhoog uw positie in google. Zo krijgt u meer klanten en boekingen waardoor de omzet stijgt.

De vraag

Wat is 360vsc?

Welkom! Wij zijn 360 Virtual Showcasing! Het produceren en prepareren van een virtuele tour van uw locatie is wat wij doen! Wij produceren een virtuele tour van een locatie, ruimte of gebeurtenis naar keuze met onze 360 graden camera’s en prepareren deze als virtuele presentatie die live gepresenteerd of ervaren kan worden op via google maps.

 

Klinkt dit als de oplossing voor u?

Meld u aan voor de emaillijst

De vraag

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is een digitale rondleiding door verschillende ruimtes. Elke ruimte wordt vastgelegd door middel van interactieve 360 graden foto’s. Een interactieve foto is een afbeelding waarin u, door middel van de beweging van uw muis of vinger, letterlijk kunt rondkijken.

Zie volledig portfolio hier

Wat krijgt u bij de aanschaf van een 360 virtual showcasing tour?

Het google maps pakket

  • Google maps virtual tour

    Wij maken een virtuele tour van uw locatie en plaatsen deze op google maps. Dit verhoogt de vindbaarheid in google search en google maps en kan dit zelfs verdubbelen.

Nu vanaf

300 euro

Klinkt dit als de oplossing voor u?

Plan vrijblijvend een telefoongesprek zoom call google-meets call Microsoft teams call in

Voordeel 1

Verdubbeling van google positie

Een virtuele tour toevoegen aan uw google my business account kan uw vindbaarheid in google verhogen met 100%. Dit betekent: Meer bezoekers, meer klanten en meer omzet!

Voordeel 3

extra marketing materiaal

De tour is eenvoudig als link te plaatsen op facebook, instagram en andere social media. 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om minigames aan de virtuele tour toe te voegen. Hierdoor kunnen klanten kortingscodes verzamelen. Deze minigames zijn perfect als onderwerp voor een advertentie campagne.

Voordeel 2

Meer winkel bezoekers

Door het verhogen van de merk herkenning zullen klanten sneller een fysieke locatie bezoeken. Daarnaast zorgen onze minigames voor meer bezoeken aan fysieke winkels door middel van acties, prijsvragen en kortingscodes.

Dat klint goed! Maar???

Er is geen limiet op het aantal mensen dat tegelijkertijd een tour kan ervaren. 

Wij zijn gemiddeld een half uur bezig met 100m^2. De duratie van het fotograferen kan varieren als de ruimte een complexe layout heeft of meerdere verdiepingen. Een grotere maar legere locatie gaat bijvoorbeeld sneller dan een kleinere locatie met veel gangetjes en kastjes.

Het enige wat wij nodig hebben tijdens het fotograferen is een opgeruimde locatie zonder werknemers/klanten die door de shots kunnen lopen. Wat wij aantreffen op locatie is wat wij zullen fotograferen. 

Meer informatie? Geen probleem!

Lees rustig verder! Toch al enthousiast genoeg geworden voor een telefonisch gesprek? Laat uw gegevens achter en laat mij terugbellen! 

Klinkt dit als de oplossing voor u?

Meld u aan voor de emaillijst

Enthousiast geworden?

Laat je gegevens achter

De vraag

Volledig portfolio

Om een beter beeld te krijgen van wat uw zal ontvangen is het altijd handig om door ons portfolio te bladeren. Laat uw email achter want wij updaten deze pagina regelmatig met nieuwe projecten.