fbpx

Presenteer uw evenementen locatie trouw locatie feestzaal congreszaal

als virtuele tour in vr

Bied bezoekers op uw website een virtuele ervaring aan. Laat ze een kijkje nemen naar het prachtig ontworpen interieur van jullie nieuwste trouwlocatie of laat ze rondlopen door uw geweldige nieuwe horecagelegenheid. Dit allemaal voor een kosteneffectieve investering.
Als wij groeien, groeit u mee!

De vraag

Wat is 360vsc?

Welkom! Wij zijn 360 Virtual Showcasing! Het produceren en prepareren van een virtuele tour voor uw evenementen locatie is wat wij doen! Wij produceren een virtuele tour van een locatie, ruimte of gebeurtenis naar keuze met onze 360 graden camera’s en prepareren deze als virtuele presentatie die live gepresenteerd of ervaren kan worden op via social media, google maps en jullie eigen website. 

Op verzoek ondersteunen wij jullie in het gebruik van een oculus quest 2 virtual reality headset, waardoor geïnteresseerden de kans krijgen rond te kijken op uw evenementenlocatie.

Klinkt dit als de oplossing voor u?

Meld u aan voor de emaillijst

De vraag

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is een digitale rondleiding door verschillende ruimtes. Elke ruimte wordt vastgelegd door middel van interactieve 360 graden foto’s. Een interactieve foto is een afbeelding waarin u, door middel van de beweging van uw muis of vinger, letterlijk kunt rondkijken.

Foto’s en video’s toont niet de werkelijke sfeer en huiselijkheid van jullie locatie! Daarnaast roept het niet de emoties op die tevoorschijn kunnen komen tijdens het bezoeken van een evenementen locatie voor bijvoorbeeld een bruiloft. In virtual reality is dit een geheel ander verhaal. Bezoekers kunnen dan zelf of onder begeleiding door een ruimte bewegen en door middel van hotspots alle nodige informatie verkrijgen. Deze vorm van transparantie verhoogt het vertrouwen in jullie bedrijf wat de omzet kan verhogen.

Zie volledig portfolio hier

Wat krijgt u bij de aanschaf van een 360 virtual showcasing tour?

Het locatie pakket

 • Website virtual tour

  Deze virtuele tour kan direct en gemakkelijk op uw eigen website worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat bezoekers of potentiële klanten/cliënten op elk gewenst moment de virtuele tour kunnen ervaren en dus uw locatie kunnen bekijken. Wij leveren een stukje code dat simpel en snel op elke website kan worden geplaatst. Deze tour bevat hotspots in de vorm van tekst, foto’s, video’s en links naar andere pagina’s. Ook kan in deze tour een live video gesprek worden gevoerd. Zie info "Live video chat"

 • Google maps virtual tour

  Wij passen de website virtuele tour aan en plaatsen deze op google maps. Dit verhoogt de vindbaarheid in google search en google maps en kan dit zelfs verdubbelen.

 • Social media share link

  Dit is een link die verwijst naar de website virtuele tour. Deze kan gedeeld worden op linkedin, instagram, facebook en alle andere social media.

 • Hotspots

  Is uw locatie gevuld met de nieuwste technologie, de mooiste kunstwerken of heeft u eindelijk die nieuwe keuken geplaatst die de wereld moet zien? Door het plaatsen van hotspots geeft u gemakkelijk uitleg in de vorm van tekst, foto’s, video’s , 360 graden video's en links die bezoekers gemakkelijk doorsturen naar uw product/service pagina.

 • Analytics

  Door de nieuw geïmplementeerde "Advanced Analytics" kunt u het gedetailleerde gedrag van uw publiek binnen de virtuele tour volgen. Hoe gedragen gebruikers zich met de elementen, hotspots of media in de tour? Op welke knoppen wordt het meest geklikt?, Welke panorama's worden het meest bezocht binnen een tour?, Is er een hotspot die onopgemerkt blijft en die we moeten markeren zodat er meer bezoekers komen? Wij kunnen zelfs zien waar bezoekers vandaan komen en in welk land ze zich bevinden. Allemaal waardevolle inzichten voor marketing, rapportage en prestatieverbetering.

 • Virtual reality headset 150,- p preparatie extra headset

  De tour kan worden afgespeeld in virtual reality. Bied klanten een headset aan en binnen 5 minuten staan ze letterlijk in de ruimte en zijn ze vrij om te gaan en staan waar ze maar willen. Wij prepareren een (zelf aangeschafte) Meta Quest 2. Wij laden de virtuele tour van jullie locaties in de headset zodat deze op elk moment ervaren kunnen worden door potentiële klanten en andere geïnteresseerden.

 • 360 video experience

  Wij filmen een 360 graden video naar wens. Wilt u de bezoekers laten ervaren hoe het is om een bruiloft te organiseren in jullie ruimte? Geen probleem! Organiseert u geweldige concerten? Zet een vr bril op en ervaar dat concert nog 100x!

Klinkt dit als de oplossing voor u?

Plan vrijblijvend een telefoongesprek zoom call google-meets call Microsoft teams call in

Dat klint goed! Maar???

Je kan een virtuele tour laten maken van elke ruimte/locatie. In de tour kun je hotspots laten plaatsen met video’s, foto’s, text, links naar webpagina’s en documenten.

Er is geen limiet op het aantal mensen dat tegelijkertijd een tour kan ervaren. 

Wij zijn gemiddeld een half uur bezig met 100m^2. De duratie van het fotograferen kan varieren als de ruimte een complexe layout heeft of meerdere verdiepingen. Een grotere maar legere locatie gaat bijvoorbeeld sneller dan een kleinere locatie met veel gangetjes en kastjes.

Het enige wat wij nodig hebben tijdens het fotograferen is een opgeruimde locatie zonder werknemers/klanten die door de shots kunnen lopen. Wat wij aantreffen op locatie is wat wij zullen fotograferen. 

Meer informatie? Geen probleem!

Lees rustig verder! Toch al enthousiast genoeg geworden voor een telefonisch gesprek? Laat uw gegevens achter en laat mij terugbellen! 

Voordeel 1

Verdubbeling van google positie

Een virtuele tour toevoegen aan uw google my business account kan uw vindbaarheid in google verhogen met 100%. Dit betekent: Meer bezoekers, meer klanten en meer omzet!

Voordeel 2

Google analytics

Wilt u weten hoe uw potentiële klanten interacteren met de virtuele tour of uw website? Dan stuurt de virtuele tour automatisch een document met statistieken om te zien hoe u uw website/marketing kan verbeteren.

Klinkt dit als de oplossing voor u?

Meld u aan voor de emaillijst

Voordeel 3

Live video chat

Hebben uw klanten geen tijd om naar uw locatie toe te komen? Geef ze de mogelijkheid om een live video chat te houden binnen in de virtuele tour. Zo kunt u de potentiële klanten rondleiden in uw mooie pand terwijl u ze kunt zien en met ze kan praten. Neem controle over de virtuele tour of geef deze controle over aan de klant. Alles is mogelijk. Een live video chat betekent: Meer interactie, een face to face gesprek en dus meer omzet.

Voeg labels toe aan ruimtes, producten, unieke bezienswaardigheden en geef bezoekers informatie in de vorm van tekst, video's, hyperlinks en pdf's

Voordeel 4

hotspots

Is uw ruimte gevuld met de nieuwste technologie, de mooiste kunstwerken of heeft uw nieuwe hovenier een kunstwerk gemaakt van de nieuwe tuin? Met hotspots geeft u gemakkelijk uitleg in de vorm van text, foto’s, video’s , 360 graden videos en linkt u gemakkelijk door naar uw product/service pagina.

Voordeel 5

Kijk rond in virtual reality

Door middel van een oculus quest 2 kunt u klanten de kans geven rond te kijken/bewegen in uw ruimtes. Door de hoge resolutie (HD per oog) van de quest 2 en de hoge framerate (120Hz) wordt uw tour vloeiend en scherp weergegeven.

Voordeel 6

Klant acquisitie

In onze virtuele tours geven wij de kijkers van onze tours de mogelijkheid hun email achter te laten. Deze sturen wij door naar uw bedrijf! Dit betekent: Meer interactie met potentiële klanten, een emaillijst dat zichzelf opbouwt en dus meer omzet.

Klinkt dit als de oplossing voor u?

Meld u aan voor de emaillijst

Enthousiast geworden?

Laat je gegevens achter

De vraag

Volledig portfolio

Om een beter beeld te krijgen van wat uw zal ontvangen is het altijd handig om door ons portfolio te bladeren. Laat uw email achter want wij updaten deze pagina regelmatig met nieuwe projecten.