fbpx

Zomerbundel: De gehele maand AUgustus 90% korting

Voor een beperkte tijd bieden wij een speciale aanbieding aan!
Een bundel van 6 items met een waarde tussen de 750,- en 1500,- voor slechts

150 euro & een review

Dit is inclusief allerlei extra’s en cadeautjes. Dat is een korting tot wel 90% op onze normale tarieven!

Waarom?

We willen u graag laten kennismaken met onze prachtige virtuele tours, terwijl we tegelijkertijd onderzoek doen naar onze ideale klanten en ons portfolio opbouwen. Door mee te doen in onze zomerdeal geeft u ons de kans om onze diensten te verbeteren, onze perfecte client te vinden en u de beste ervaring te bieden.

Wacht niet langer, plan een belafspraak in!

DE VIRTUELE ZOMER BUNDEL

PLAN EEN BELAFSPRAAK IN

De vraag

Wat zit er in de zomerbundel?

Zomerbundel #1

Een website virtuele tour

Deze tour kan direct en gemakkelijk geplaatst worden op uw eigen website. Dit zorgt ervoor dat bezoekers of potentiële klanten/cliënten op elk gewenst moment de virtuele tour van uw locatie kunnen ervaren. Dit betekent dat een virtuele tour zowel op de korte als op de lange termijn positieve resultaten levert. Wij leveren een stuk code dat simpel en snel op de website kan worden geplaatst. Dit kunnen wij natuurlijk ook voor jullie doen.

Deze tour bevat hotspots in de vorm van tekst, foto’s, video’s en links naar andere pagina’s. 

Zomerbundel #2

AI VIRTuele presentatoren

Onze AI virtuele presentatoren zijn de perfecte gidsen voor uw klanten tijdens een tour. Deze gepersonaliseerde AI-gidsen helpen bezoekers tijdens hun tour en geven hen informatie over alle services, producten of kunstwerken die zij tegenkomen. Dankzij het gebruik van moderne technologieën zijn onze virtuele presentatoren in staat om op een menselijke manier en in verschillende talen met uw klanten te communiceren. Hierdoor kunnen zij het bezoek zo aangenaam mogelijk maken en de klant tevredenstellen met hun bezoek aan uw bedrijf. Onze AI virtuele presentatoren brengen uw bedrijf naar een hoger niveau en maken van elk bezoek een onvergetelijke ervaring.

Zomerbundel #3

Google maps tour

Door de tour op Google Maps te plaatsen, wordt het voor zoekers makkelijker om jouw bedrijf te vinden en kunnen ze een betere indruk krijgen van wat er te zien is voordat ze daadwerkelijk langskomen. Dit kan hun beslissing om te bezoeken beïnvloeden, wat uiteindelijk kan leiden tot meer klanten. Daarnaast verhoogt het de SEO positie van je bedrijf op Google Maps, omdat er meer interactie is met bezoekers en het platform jouw bedrijf als relevant ziet. Een hogere positie in de Google Maps listing zorgt voor meer zichtbaarheid en kan leiden tot meer aanvragen en verkopen. Kortom, het plaatsen van een virtual tour op Google Maps is een slimme manier om de interactie met potentiële klanten te verhogen en je bedrijf beter zichtbaar te maken in de zoekresultaten.

Zomerbundel #4

Drone cam fakeout

Onze service ‘Drone Cam Fakeout’ maakt gebruik van een 360 graden camera om het interieur van uw winkel of pand vast te leggen alsof er met een drone doorheen gevlogen is. Dit geeft uw klanten een uniek perspectief en zal zeker indruk maken op potentiële klanten die online uw pand bezoeken. Door de hoge resolutie van onze camera’s krijgen de bezoekers een zeer realistisch beeld van de inrichting en sfeer van uw pand.  Bovendien, aangezien er geen drone aan te pas komt, is deze service veiliger voor uw pand en de omgeving. En doordat het allemaal vanuit één positie wordt gefilmd kan ons team snel en efficiënt te werk gaan. Maak uw pand nog aantrekkelijker en informeer ons over onze ‘Drone Cam Fakeout’.

Zomerbundel #5

Gamification

Onze service gaat verder dan alleen het maken van een eenvoudige virtuele tour. We transformeren het in een onvergetelijke ervaring met onze virtuele escape rooms en easter egg hunts. We creëren puzzels, opdrachten en uitdagingen die bezoekers moeten oplossen om te kunnen ontsnappen of de easter egg te vinden. Dit zorgt niet alleen voor vermakelijke content voor de bezoekers, maar ook voor meer interactie en betrokkenheid met de eigenaar van de virtuele tour op social media, emaillijsten en in de winkel zelf.

Om het nog interessanter te maken, laten we eigenaren van de virtuele tours prijzen toevoegen die bezoekers kunnen winnen. Hierdoor is er nog meer motivatie om de escape room te voltooien of de easter egg te vinden. Hierdoor stijgt de betrokkenheid met de virtuele tour en kan het aantal potentiële klanten stijgen. Door onze service genieten bezoekers niet alleen van de tour, maar ook van het gevoel van competitie, samenwerking en prestatie.

Zomerbundel #6

25% korting op een volgende opdracht

Als onderdeel van onze zomerbundel deals bieden wij een unieke korting van 25% op een volgende opdracht aan, of een kortingsvoucher die u aan iemand anders kunt geven om een tour te laten maken. Dit cadeau is onze manier om u te bedanken voor uw aankoop en om te laten zien dat we onze klanten waarderen.

Als u besluit om gebruik te maken van de 25% korting op uw volgende opdracht, kan dit u veel geld besparen. Of als u de kortingsvoucher aan iemand anders geeft, heeft u de mogelijkheid om vrienden of familieleden te laten genieten van een onvergetelijke ervaring met onze diensten.

Of u nu kiest voor de korting op uw volgende opdracht of de kortingsvoucher aan iemand anders geeft, we zijn blij dat we u van dienst kunnen zijn en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer te kunnen bieden.

DE VIRTUELE ZOMER BUNDEL

PLAN EEN BELAFSPRAAK IN