fbpx

Enthousiast geworden?

Plan een vrijblijvend gesprek in en ontvang uw E-book

De vraag

Wat is 360vsc?

Welkom! Wij zijn 360 Virtual Showcasing! Het produceren, prepareren en begeleiden van uw virtuele tours voor op uw website of google maps is wat wij doen! Wij produceren een virtuele tour van een locatie, ruimte of product naar keuze met onze 360 graden camera’s en prepareren deze als virtuele tour die live gepresenteerd en ervaren kan worden op uw website, social media of google maps. Ook kunnen wij een virtuele tour maken van uw eigen evenementen locatie voor uw eigen marketingdoeleinden.

Op verzoek begeleiden wij uw bezoekers op een event in het gebruik van een oculus quest 2 virtual reality headset, waardoor bezoekers op een event de kans krijgen rond te kijken in uw ruimtes. 

Voordeel 1

Verdubbeling van google positie

Een virtuele tour toevoegen aan uw google my business account kan uw vindbaarheid in google verhogen met 100%. Dit betekent: Meer bezoekers, meer klanten en meer omzet!

Voordeel 2

Verhoog website views & retentie

Door de invloed van een virtuele tour op de google maps positie zullen meer potentiele klanten uw website bezoeken. Door het plaatsen van een meer geavanceerde versie van de virtuele tour op de website zal er een grotere kans zijn dat de klant interacteert met de tour, waardoor website retentie verhoogt en de merk herkenning stijgt. 

Voordeel 3

Meer winkel bezoekers

Door het verhogen van de merk herkenning zullen klanten sneller een fysieke locatie bezoeken. Daarnaast zorgen onze minigames voor meer bezoeken aan fysieke winkels door middel van acties, prijsvragen en kortingscodes.

Voordeel 4

extra marketing materiaal

De tour is eenvoudig als link te plaatsen op facebook, instagram en andere social media. 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om minigames aan de virtuele tour toe te voegen. Hierdoor kunnen klanten kortingscodes verzamelen. Deze minigames zijn perfect als onderwerp voor een advertentie campagne.

Voordeel 5

Boost uw emaillijst

In onze virtuele tours geven wij de kijkers van onze tours de mogelijkheid hun email achter te laten. Deze sturen wij door naar uw bedrijf! Dit betekent: Meer interactie met potentiële klanten, een emaillijst dat zichzelf opbouwt en dus meer omzet.

Voordeel 6

verkoop sneller met hotspots

Is uw ruimte gevuld met de nieuwste technologie, de mooiste producten of heeft u een innovatief nieuw productiesysteem ontwikkeld. Aan de hand van hotspots geeft u gemakkelijk uitleg in de vorm van text, foto’s, video’s , 360 graden videos en link gemakkelijk door naar uw product/service pagina.

Voeg labels toe aan ruimtes, producten, unieke bezienswaardigheden en geef bezoekers informatie in de vorm van tekst, video's, hyperlinks en pdf's

Voordeel 7

Analyseer bezoekers en interesses

Wilt u weten hoe uw potentiële klanten interacteren met de virtuele tour of uw website? Dan stuurt de virtuele tour automatisch een document met statistieken om te zien hoe u uw website/marketing kan verbeteren.

De vraag

Volledig portfolio

Om een beter beeld te krijgen van wat uw zal ontvangen is het altijd handig om door ons portfolio te bladeren. Laat uw email achter want wij updaten deze pagina regelmatig met nieuwe projecten.

Download nu uw E-Book en ontvang 15% korting!